Η καλλιτεχνική δημιουργία δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, αλλά ανάγκη όλων, όσο μικροί ή μεγάλοι και αν είμαστε.

 
HomeHome
HomeHome
HomeHome
HomeHome
HomeHome

Λίγο έξω από το κέντρο της Αθήνας, κοντά στη θάλασσα και μέσα στις γειτονιές του Πειραιά, ένας σινεφίλ δήμος κάνει την διαφορά.

 
 

Η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε από την πανδημία, κάνοντας τη ζωή όλων και την καθημερινότητά μας, δυσκολότερη. Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας του κοινού, ανοίγει και πάλι τους τρεις δημοτικούς θερινούς κινηματογράφους.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά , οι δημοτικοί κινηματογράφοι αποτελούν έναν πραγματικό τόπο συνάντησης και ψυχαγωγίας για όλους και όλες. Κάτω από τον αττικό ουρανό, οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τις ταινίες για όλα τα γούστα, να ταξιδέψουν μακριά από τη μουντή καθημερινότητα και να αφεθούν στη μαγεία του σινεμά.

Με το Cine– «Μελίνα», το Cine– «Μάρθα Καραγιάννη» και το Cine– «Αλ. Χρυσοστομίδης», ο Δήμος μας διοργανώνει όμορφα νυχτερινά ταξίδια. Ο Δήμος μας, μαζί με τη δημοτική επιχείρηση, διαχειρίζεται 100% και τους τρεις δημοτικούς κινηματογράφους. Τα κόστη των κινηματογράφων καλύπτονται από τη δική σας συνεισφορά, το εισιτήριο δηλαδή των ταινιών.

Οι δημοτικοί θερινοί κινηματογράφοι σας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι στους φιλόξενους χώρους τους, θυμίζοντάς μας πως όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες που ζούμε, στο τέλος, η ζωή και πάλι θα νικήσει.

Χρήστος Βρεττάκος,

Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας

HomeHome
HomeHome

Leave this field blank

Home
Lorem ipsum dolor sit amet adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis
Home
Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta sed urna.
Home
Aliquam erat ac ipsum. Integer aliquam purus. Quisque lorem tortor fringilla sed luctus.
Home
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.
Home
In hendrerit nulla quam nunc, accumsan congue dolor quam.